Atelje Kaje Lukač, Grizoldova 13, Ruše
+386 41 583 887
info@artofmyown.com

Delavnice

Šola umetnosti - odkrij svoj izraz

Pridružujemo si pravico do sprememb in odpovedi terminov v primeru premajhne prijave. Kot tudi spremembo lokacije delavnic. Kapaciteta delavnic je 4 – 14 oseb.

LOKACIJE delavnic se spreminjajo glede na izbrano delavnico. O tej se pozanimajte ob povpraševanju posamezne delavnice. Večino delavnic poteka v Rušah na raznih lokacija.

Otroci

PRIPOROČENA STAROST 6 – 11 let – trenutno potekajo online
TRAJANJE: 120 min

vsak drug ponedeljek 15:30 – 17:30 

Otroška delavnica je namenjena šolarjem, ki raziskujejo svojo ustvarjalno pot. Otroke te starosti zanima kar največ in so tudi najbolj dojemljivi za novosti. 
Delavnica je namenjena spoznavanju različnih tehnik in materialov. Delavnica bazira na sproščenem vzdušju ter ni omejena zgolj na slikarstvo, temveč predstavlja tudi razne ustvarjalne tehnike, ki bodo otroku koristile tudi na drugih področjih.

Cena delavnic: 10,00 € /delavnico z materialom

Najstniki

 

PRIPOROČENA STAROST:  12 – 20 let – trenutno potekajo online
TRAJANJE: 150 min

četrtek 17:00 – 19:30 

Delavnica NAJST je intenzivna delavnica, kjer talentirani otroci izpopolnjujejo svoje znanje in se prvič spoprimejo s pravo umetnostjo, njeno presojo, ustvarjanje lastnega mnenja in brušenja svoje poteznosti.

Učijo se risanja portretov, proporcev, poustvarjanja, abstraktnega razmišljanja in podobno. Poudarek je na spoznavanju umetnikov v zgodovini. Učijo se vsestranskosti, predvsem pa opazovanje sveta na način, ki jim bo koristil tudi v prihodnje.

Cena delavnice: 50,00€ z osnovnim materialom

Delavnice za odrasle

Likovne delavnice v Rušah - začetek v oktobru

1 SOBOTA V MESECU 9:00 – 13:00 – trenutno zamrznjeno

Delavnice so namenjene vsem odraslim, ki želijo okrepiti svoje znanje umetnostne zgodovine, razviti svoje slikarske in risarske sposobnosti.
Predznanje je priporočljivo, ni pa potrebna izobrazba ali vsakršno koli predhodno usposabljanje. Dobrodošli tudi samouki!
Potrebne so predhodne prijave

Cena delavnice: 25,00€
Cena delavnice s posebnim materialom: dodatno 5,00 – 10,00€

VSAKA DRUGA SREDA 17:00 – 20:00 – trenutno potekajo online v sklopu mesečnega izobraževanja

Delavnice so namenjene risanju in slikanju tematske slike in ne zahtevajo predznanja. Poudarek je na opazovanju mentorice pri delu in učenje na podlagi izkustev.

Cena delavnice: 20,00€

 

* več informacij na kontaktu (041 583 887; info@artofmyown.com)

UPOKOJENCI – trenutno zamrznjeno

TRAJANJE: 120 min

ponedeljek 10:00 – 20:00

Delavnica za upokojence je namenjena ustvarjanju, druženju ob slikanju in ljubiteljskemu učenju slikanja. Udeleženci si določen material prinesejo s seboj, osnovni material dobijo na šoli. Namen delavnice je preživeti prijeten čas ob ustvarjanju novih izdelkov in izkustvu lahkotnih tehnik.

Cena delavnice: 10,00€ na delavnico

Individualne ure

Individualna ura je posvečena samo enemu posamezniku, brez omejitev starosti ali predznanja. V tem času se osebno posvetim željeni tematiki in izbrani tehniki, ki jo udeleženec predhodno izbere. Individualna ura je izjemno intenzivna in zelo učinkovita. Vanjo spada, ne zgolj umetniško ustvarjanje, temveč tudi svetovanje in coaching.
Udeleženec si izbere število ur kot tudi lokacijo (možno je tudi na domu). Mogoče so tudi ure preko Zoom portala, v tem primeru se lahko odloči tudi za pol urno svetovanje.

Cena: 30,50€ / uro z lastnim materialom + potni stroški se obračunajo posebej – trenutno poteka tudi preko Zoom portala

Poletne delavnice za vse generacije

Delavnice so namenjene vsem, odraslim, osnovnošolskim otrokom z željo po ustvarjanju, mladim, starejšim….

Vsako leto potekajo drugačne delavnice. Dodatni projekti pa tudi potekajo v društvu Glazerjeva domačija, so.p. (literatura, ples, kaligrafija…)

Letos potekajo delavnice za vse, vsak ČETRTEK od 9:00 do 12:00 in od 16:00 – 19:00 ure

predhodne prijave so obvezne na telefon 041 583 887

cena enega termina je 15,00€