Atelje Kaje Lukač, Grizoldova 13, Ruše
+386 41 583 887
info@artofmyown.com

Poletna (KiM) ustvarjalnica v Rušah

Šola umetnosti - odkrij svoj izraz

Ustvarjalnica je namenjena vsem otrokom, ki jim je rado dolgčas, poleti pogrešajo družbo, radi plešejo in ustvarjajo. Predvsem pa bo olajšalo varstvo babicam, dedkom, sosedom… Priporočena starost je med 5 – 12 let.

KDAJ?
Vsak ponedeljek in sredo od 9:00 do 12:00 med 20. 7. in 29. 8. z zaključkom 31. 8. popoldan

Delavnice bodo potekale v prostorih likovnega društva Rulik Ruše in na prostem na dvorišču.

Ustvarjalnica je razdeljena v dva sklopa, plesno in likovno. Prva delavnica bo potekala od 9:00 do 10:15, sledi ji malica, nato pa druga delavnica od 10:45 do 12:00. Otroci bodo razdeljeni v dve skupini glede na starost. 
Vodili jo bosta dve odlični mentorici, ki bosta otroke naučili najbolj popularnih hip-hop korakov in likovnih prijemov. Priporočamo udobna oblačila in obutev, za likovno delavnico pa manj vredna ali zaščitna oblačila (saj se bomo popackali). Za likovni material bo poskrbljeno.

Dan pred začetkom šole, 31.8. bomo pokazali kaj znamo! Ob 18. uri bomo pripravili razstavo svojih del in stopili na oder, kjer bomo navdušili naše domače s plesnimi točkami.

Prijavnico je mogoče izpolniti na spletni strani pod sklopom PRIJAVNICA ali mailu kimustvarjalnica@gmail.com. Kot prijavnina se šteje plačilo izbranih delavnic. Cena delavnic je razdeljena v komplet (72,00€) ali kombinacija tednov po želji (13,00€/teden). Delavnice se bodo izvajale v primeru zadostne prijave otrok.

Ne pozabi spremljati novosti na facebooku KiMustvarjalnica. Se vidimo!